Katutaide: Christian Guémy / C215

9.35

Eilen olisi oikeastaan jälleen ollut viikonlopun jälkeen graffiteista kirjoittelun vuoro. Kävin lauantaina jälleen maalailemassa, mutta jostain syystä olin niin tavattoman väsynyt etten oikein jaksanut keskittyä niin paljon kuin pitäisi. Niinpä kärsin vielä näin tiistainakin "vitsi kun tuli tehtyä paskaa"-alennusolotiloista ja pystyn ehkäpä julkaisemaan kuvia myöhemmin hyväksyessäni oikeasti sen ettei aina tarvitse onnistua.

Tänään en siis kuitenkaan vaivaa ketään omilla töilläni vaan näytän mieluummin jotain oikeasti upeaa. Törmäsin C215:ksi itseään kutsuvan Christian Guémyn töihin tutustuessani stencil-tekniikoihin ja tulin välittömästi siihen lopputulokseen, että tässä on mies joka tekee sitä mitä minäkin tekisin mikäli osaisin. Pidemmittä puheitta kuviin, jotka kertovat tällä kertaa helposti tuhatta sanaa enemmän.















Haudoin jonkin aikaa sitten itsekin stencil-potrettien tekemistä, mutta myönnettäköön että olen kova hautomaan kaikenlaista enkä useinkaan lopulta tee puoliakaan hautomistani jutuista. C215:n työt olivat kuitenkin niin hienoja, että pakkohan tässä on pikkuhiljaa ruveta pistetään tassuihin vipinää ja ruvettava leikkelemään kalvoja kunnes sormet ovat ruvella.

You Might Also Like

0 kommenttia

psykeone @ instagram